Detta söta jordgubbslinne köpte jag i en liten affär i Lysekil. Känns väldigt somrigt!

Äntligen hittade jag en modell större strandväska i plast. Jag har en liten vit sedan jag var liten, men har letat efter en större och hittade denna i en leksaksaffär fylld med strandleksaker.

Men jag tycker den passar bättre som handväska jag.

Nu har jag äntligen köpt in lite baddräktstyger. Ska sy mig lite baddräkter och bikinis. En bikini i marinblått, rött och vitt. Och en rosa baddräkt med vita detaljer. Hittade även ett supersött cupcaketyg som ska bli en ärmlös skjortblus och ett smårutigt rosa tyg som jag nog ska sy en skjortklänning av. Nu är jag i full gång att leta baddräktsmodeller.

4 COMMENTS

  1. Hej nu var det länge sedan du skrev, är de någonting som har hänt eller tar du lite sommar semester? 🙂

    • Moa:
      Hej! Kul att du saknar mitt bloggande 🙂 Bloggandet går lite i vågor, jag pysslar lika mycket ändå men svårt att hinna med att blogga om det alltid tyvärr.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here