I Tisdags åkte vi alltså till Stockholm, det blev ett roligt och intensivt dygn. Så här kommer nu en bildbomb:

Vi började dagen med att packa in allt i bilen och lämnade Leonard hos sin farmor och farfar. Han hade packat det viktigaste i sin lilla väska och tog den stora hunden under armen.

 

Efter en härlig tågresa ( älskar att åka tåg!) var vi framme och vi bodde på ett hotell väldigt nära centralen, fin utsikt hade vi också!

 

Vissa av oss köpte löparskor, andra piffade till sig. Hade på mig en egensydd kjol som jag hade sytt kvällen innan och en väska inköpt i Thailand.

 

Vi begav oss till Ekstedt där vi åt lite för mycket, berättar mer om det imorgon!

 

Kvällen avslutades med Breaking news. Vi var alltså studiopublik och det var så roligt att se allt bakom kulisserna! Men vi är inte vana att vara vakna så länge så vi blev väldigt trötta. 

 

Efter en god natts sömn åt vi en av de bästa hotellfrukostarna jag någonsin ätit. Stort utbud av glutenfritt ( bra där Radisson blue waterfront!).

 

Efter frukosten tog vi spårvagnen ut till Djurgården och Spritmuseet.

 

Vi hade fått nys om att Martin Kellerman hade en tillfällig utställning där. Ni vet han som ritar Rocky!

 

Det var så otroligt välgjort allting. ”Som junibacken fast för vuxna” som han själv sagt. Älskar alla små detaljer, man kan dra ut lådor med serier inuti och allt är uppbyggt som hans eget kök och arbetsrum som man känner igen ifrån serien.

 

Sen var det dags för mat igen! Vi gick till Ulla winblads värdshus där dom serverar riktigt god husmanskost. 

 

För min del blev det en supergod fiskgryta.

 

Sedan var det dags att bege oss till Göteborg igen. Så skönt att bara kunna sitta här i solen och dricka en kaffe i lugn och ro.

Tack Stockholm för den här gången, vi ses väldigt snart igen!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here