Även om vi kanske inte har så otroligt kall vinter, så håller i alla fall jag på att frysa häcken av mig! Känner du igen dig? Då har jag några superbra tips till dig.

Jag har tidigare visat er hur man syr sig en pälskrage, men orkar du inte så går det minst lika bra att köpa en. Jag tycker det är så fint att ha över en annars lite tråkig kappa, eller varför inte använda den istället för en kofta. Pälskragen finns nu att köpa på Becca design.

Jag envisas alltid med att ha kjol på mig, hur kallt det än må vara. Det kan bli lite jobbigt att ha två-tre strumpbyxor på varandra och har nu äntligen hittat lösningen: termo leggings! De ser tunna ut men är jätte varma, finns i svart som ovan.

Eller varför inte coola grafittimönstrade fodrade leggings?

Leopard termo leggings, de här är mina favoriter som jag använder så ofta att jag nästan skäms. De är sjuukt snygga och bekväma! Alla leggings finns i one size men är mycket töjbara, som ett par tjocka strumpbyxor ungefär.

Det är väldigt inne med pälsiga skor, med dessa pälsstrumpor förvandlar du enkelt dina vanliga skor till ett par trendiga pälsskor. Finns i både leopardpäls och mörkbrunt!

2 COMMENTS

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here