Så lämnar vi även Koh bulone och åker vidare mot Koh lipe. Det har varit fantastiska dagar trots magsjuka. Man kan säga att Koh bulone är raka motsatsen till Phi Phi men båda öarna har såklart sina fördelar. 

       
 Vi åkte speed boat mellan öarna och det var kanske inte helt optimalt med en bebis. Det gick bra så länge han sov men tyckte det lite jobbigt att inte kunna röra sig när han var vaken. Plus att vi valde att sitta långt bak i båten så att det inte skulle guppa men då var det rätt högljutt istället.  Väl framme så möttes av en otroligt vacker strand och en avslappnad miljö. Vi hann knappt tänka på att vi skulle bära bort väskorna till receptionen förrän dom var inburna på rummet ( bungalowen).   Vi tog det mest lugnt och eftersom en av oss tyvärr blev magsjuk så blev det en del häng vid stugan. Men vad gör det när man har havet precis utanför dörren. 

  

Man kom snabbt in i tempot så vi var bekväma av oss och åt på hotellets restaurang varje dag, vilket blev lite enformigt efter några dagar. 

  

Det fanns ett litet centrum där man kunde äta och även lite andra hotell så möjligheten att äta någon annanstans fanns där. 

  

Ett väldigt barnvänligt hotell med många IKEA-barnstolar och pasta som Leo älskade att äta. Även stranden är barnvänlig då det är långgrunt och skugga på delar av stranden.

  

Utsikten ifrån balkongen såg ut som i en film.

  

Men som vanligt är det rätt skönt att hänga i det svala rummet med AC!  

  
Tänk att ha tid att läsa tidningar, det är man inte direkt bortskämd med.

 

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here