Kamera 024

Detta är gjort med transfer-papper. Först letar jag bilder på nätet, redigerar i photoshop och sedan så arrangerar jag bilderna i Illustrator och skriver ut det på transfer-papper.

Kamera 026

Klipper ut runtom så gott det går, skär ut det som inte går att klippa. Stryker fast trycket på ett linne.

Kamera 029

Framsidan.

Kamera 030

Kamera 031

Kamera 036

Baksidan.

Kamera 032

2 COMMENTS

    • Tack!
      Jag köper mitt ifrån cchobby.se, detta är det ändå jag provat så har inte mycket att jämföra med. Men tycker det håller riktigt bra i tvätten, däremot kanske själva trycket blir lite tjockt. Jag är nöjd och kommer förmodligen fortsätta med dessa transfer papper.
      Har du själv någon erfarenhet av andra papper?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here