jumpsuitsSommarens absolut hetaste plagg är jumpsuiten, eller byxklänningen som de också heter.

Jag som älskar klänningar men kan tycka att det är lite jobbigt med klänning på sommaren pga. att den lätt kan blåsa upp, tycker att det här med jumpsuiten är helt genialt!

Jag har redan köpt tyg, som jag tror kommer passa perfekt. Men modellen var lite svårare, finns en del att välja mellan. Så jag letade runt lite efter inspiration. Jag hittade dessa på asos.com , tycker de är underbara allihop. Men de snyggaste är nog den översta i mitten, eller den första på andra raden. Snyggt med rosettdetaljer, speciellt eftersom mitt tyg är enfärgat.

Hoppas på att hinna göra mönstret imorgon, vi får väl se vad som hinns med.

Vilken tycker ni är snyggast?

2 COMMENTS

    • Rebecca:

      Jag gör ju alla mina mönster själv. Gjorde faktiskt en byxdress till midsommar, spelade även in en video undertiden jag ritade mönstret som jag kan lägga upp. 🙂

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here