Uppdaterat: en vinnare är utsedd i tävlingen – läs här!

Nu har du chansen att vinna ett presentkort på hela 500 kr som du kan shoppa loss för på beccadesign.se!

Så här tävlar du:

Samla poäng och öka dina chanser att vinna, ju mer poäng desto större vinstchans, men alla har chansen att vinna!

Kommentera sen det här blogginlägget och skriv vilka poäng du har samlat ihop och var de kan hittas!

tävling beccadesign

Dessutom: Samla 100 poäng – få en 75 kr rabattkod!

Alla som samlar ihop minst 100 poäng kan dessutom få en 75 kr rabattkod som gäller på hela sortimentet på beccadesign.se (ej frakt), maila samarbete@beccadesign.se med ämnet ”75 kr rabattkod” från samma mailadress som du skrev din kommentar med här till inlägget!

LYCKA TILL! Tävlingen pågår fram till 31 augusti 2013 då en vinnare till presentkortet dras.

18 COMMENTS

 1. Vilken rolig tävling, jag är med! 🙂

  Jag har:
  – Börjat följa Design Nyheter på bloglovin, blev följare 89 (5 p)
  – Gillar Becca Design på facebook (5 p)
  – Börjat prenumerera på Becca Designs nyhetsbrev (5 p)
  – Bloggat om Becka Design (50 p)
  http://testu.blogg.se/2013/july/tips-becca-design.html#comment

  Om jag vann denna tävling skulle jag använda presentkortet till att köpa detta underbara armband:
  https://beccadesign.se/bassett-armband

  Åh, så fint det är! Jag älskar smycken, speciellt armband. Jag har länge letat efter just ett sånt här armband sen jag såg min kompis ha ett likadant. Blev riktigt glad när jag såg armbandet på hemsidan, det är precis min stil! Skulle verkligen bli glad om jag vann denna tävling så att jag kunde köpa detta. 🙂 (5 p)

  Sammanlagt: 70 poäng
  Min mail: mirjam_99@live.se

  Ha det bra! 🙂

 2. Jag är med!

  Jag vill vinna för att jag verkligen gillar allt som du har. Problemet är att pengarna inte räcker till, så därför skulle ett presentkort vara så kul att få. Skulle verkligen vara evigt tacksam! Om jag vann skulle jag nog köpa en uggleväska, håraccesoarer och definitivt handgjorda smycken.

 3. Ojdå, jag missade att skriva mina poäng.

  Jag har gillat Becca Design på facebook. (Hanna Arendt)
  Jag följer Becca Design på Instagram. (Munsboroponny)
  Jag prenumererar på Becca Designs nyhetsbrev.
  Jag följer Becca Design på Bloglovin’ som din 90’de följare.
  Delat tävlingen på facebook. (Hanna Arendt)
  Jag har bloggat om Becca Design på typhanna.blogg.se
  Skrev kommentaren innan!

  Totalt 120 poäng.

 4. Hej!

  Då skall vi se följande har jag gjort

  * gillar redan på fb

  * delat på fb

  * prenumererat på nyhetsbrevet

  * lagt till google+

  på fb heter jag charlotta hellström och på google charlottahellstrm

  om jag har sådan tur att jag vinner blir det underbara örhängen bla dessa

  https://beccadesign.se/prinsesstarta-orhangen

  då jag älskar att baka

  Ha en fin dag
  Kram
  Charlotta

 5. Jag är med! Har gillat på facebook, följer på instagram, prenumererar på erat nyhetsbrev, följer på bloglovin, följer på google+, har pinnat rosdiadem på pintrest, om jag vann skulle jag köpa massa fina hårrosetter och lite ringar som jag gillar, och möjligtvis den fina vintage klänningen, och sen skulle jag nog köpt lite presenter till nära och kära 🙂 Jag vill vinna för jag verkligen drömmer om att få shoppa loss för en sån summa på eran hemsida, men är man 15 år och fortfarande lever på månadspeng så kan det vara ganska svårt.

 6. Jag har gillat på facebook, följt på bloglovin, följt på instagram (jenniftw1), prenumererat på nyhetsbrevet, följt på Google+, pinnat bassett armband på pinterest. Om jag vann så skulle jag köpa någonting från era egendesignade smycken. Det har jag alltid velat, men det har aldrig blivit av eftersom jag är väldigt snål 😉

 7. Gilla Becca Design på Facebook (5 poäng) fb namn Karin katten
  Prenumerera på Becca Designs nyhetsbrev (5 poäng) karinkatten@hotmail.com
  Klicka här för att dela den här tävlingen på Facebook (10
  poäng) https://www.facebook.com/profile.php?id=100004004722433

  Skriv i din kommentar vad du skulle köpa för presentkortet och motivera varför du borde vinna (5 poäng)
  jag vill köpa kläder och smycken för presentkortet och vill vinna för att nu är det dax att köpa in lite nytt och slänga gamla kläderna

 8. Hej!
  Jag har gillat på Facebook. Malin Svensk Björck
  Jag har anmält till nyhetsbrev. gizmobus@hotmail.com
  Om jag vann skulle jag inte köpa nåt till mig själv utan jag skulle ge det till min lillasyster som blev mamma igår <3
  Jag tycker jag borde vinna bara därför att jag skulle göra en nyförlöst mamma glad.
  Hon blev förlöst med akutsnitt och det var lite strul.
  Så lite nytt skulle nog pigga upp:-)
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

 9. Jag är GÄRNA med och tävlar! 🙂

  Gillar redan Becca Design på facebook: Emely Tuväng Korabik

  Följer nu Becca Design på Instagram: emely_tuvang

  Prenumererar på nyhetsbrevet: emely_tuvang@hotmail.com

  Följer Designnytt på Bloglovin som nr 95.

  Har delat tävlingen på facebook.

  Följer dig nu på Google+ : Emely Tuväng Korabik

  Om jag skulle vinna så skulle jag köpa mycket håraccessoarer då jag inte har så många såna och sen några fina smycken, skulle nog bli en del från rean då jag älskar att shoppa på rea. 🙂 Detta skulle det ABSOLUT bli iallafall. har tittat på det flera gånger men aldrig blivit av att jag handlat: https://beccadesign.se/blomsterarmband-rosa

  Vill vinna för att jag förtjänar lite nya smycken, då jag rensade ur jättemycket och gav till min lillasyster för att jag vet att hon inte har råd att köpa! <3

  Hoppas, hoppas på tur! 🙂

 10. 1) GILLAT på FB (som Aya Sunga-Askert)

  2)Följer dig på INSTAGRAM @ayaava

  3)Prenumenerar på nyhetsbrevet: mariaya.askert@gmail.com

  4) Följer Designnytt på BLOGLOVIN’ (följare #6 Aya Sunga-Askert)

  5) Delat tävlingen på min FB sida
  https://www.facebook.com/aya.sungaaskert

  6) Jag följer dig på GOOGLE plus, som Maria Askert

  7) Jag har ”pinnat” uggleväskan på PINTEREST, som aya sunga-askert

  8) Jag har bloggat och länkat om uggleväskan
  http://theartyfashionista.blogg.se/2013/august/the-owl-trend-2.html

  9) I deserve to win because I love playful fashion items like the Uggleväskan, it is unique and evokes fun that gives anyone’s outfit a sense of indivualism..If I have this cute bag in my hands, I’m sure my daughter will borrow it..she’s into fashion owl trend, exactly like her mom.
  I would spend the 500kr på uggleväskan så klart (hahaha, what an obession)! And the rest will go to the golden ”örnklo” bracelet.

  Jag har samlat ihop 150 pöang.
  Jag tog äran att dela ”uggleväskan” på olika social medier (får man extra pöang för dom? 🙂
  INSTAGRAM @ayaava
  TWITTER @ayaava
  TUMBLR @ayaava

 11. Hej
  Är gärna med och tävlar. Har gjort dessa

  Gillar Becca Design på Facebook (5 poäng)
  Klicka här för att dela den här tävlingen på Facebook (10 poäng)
  Har jag äran att vinna skulle jag köpa ett smycke och ge till min mamma, ett gott smycke. Hon älskar smycken och fikabröd… Hon gillar att ha ett smycke från varje designer och hon har ännu inget från dig.
  Mvh marie lindberg
  marie.lindberg@bredband2.com

 12. – Gillar Becca Design på facebook sedan tidigare (Madeleine Lindh)
  – Har anmält mig till nyhetsbrevet, väntar på ett verifieringsmail just nu 🙂
  – Följer på Google+ (lindh85)
  – Har pinnat 2 armband på Pinterest
  – Kommenterar 🙂
  På måndag är det min födelsedag så det här skulle vara en bra födelsedagspresent!
  Jag skulle definitivt använda presentkortet till smycken. https://beccadesign.se/wrap-armband och https://beccadesign.se/brunt-wrap-nitarmband är favoriterna men det räcker även till mer godsaker och det skulle nog inte vara svårt att hitta mer att lägga i varukorgen 😉

 13. 1. Gillat på facebook (sen långt tillbaka men heter iaf Sofia Brink)

  2. Följer på bloglovin’ (följare 97)

  3. Följer på Google+ (heter Soffan Brink där)

  4. http://medsofia.blogg.se/2013/august/beccadesignse.html#comment

  5. Jag skulle först och främst köpa Vinylskiv örhängena. Tycker verkligen dom är jätte söta och har velat ha dom länge. Sen skulle jag lägga till mer egna pengar och även köpa Green Stripe dress.

 14. Gillar Becca Design på Facebook – Mari Pantzar(5 poäng)
  Följer @beccasdesign på Instagram – @marzipanart (5 poäng)
  Prenumererar på Becca Designs nyhetsbrev – mari.pantzar@gmail.com(5 poäng)
  Följer Designnytt.se på Bloglovin – MarzipanArt(5 poäng)
  Delar tävlingen på Facebook – https://www.facebook.com/mari.pantzar (10 poäng)
  Följer Becca Design på Google+ – mari.pantzar (35 poäng)
  ”Pinnat” en Becca Design-produkt på pinterest.com – http://pinterest.com/pin/381750505885108258/(35 poäng)
  Kommentar om vad jag skulle köpa för presentkortet och motiverat varför jag borde vinna – Om jag vann skulle jag spendera presentkortet på berlocker med godis och snacks. Mina halsband är så tråkiga och behöver piffas till. Som student har man sällan råd att unna sig små piffiga saker. (5 poäng)

  Totalt 105 poäng.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here